Horlogefoon.com

Phone-watches

Nieuwsbrief


Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Lichtgewicht bluetooth wireless headset

Nieuw Bluetooth Wireless Headset in lichtgewicht ultradun design. Dit is een geweldig communicatie-maatje voor uw mobiele telefoon, voor gemakkelijk handsfree gebruik. Met Bluetooth mogelijkheden in de meeste moderne telefoons, van high-end smartphones, tot low-end functionele modellen, is deze bluetooth oortelefoon een musthave voor iedereen die regelmatig belt.

<p>Bluetooth</p>
<p>Muziekspeler</p>
€ 29,95
 
Bluetooth Armband Bluetooth armband met trilfunctie en nummerdisplay, voor ongestoord gemak. Laat de tijd zien, en begint te trillen als u een telefoontje ontvangt. Deze armband is volledig van stainless steel, is een sieraad aan uw pols.
<p>Bluetooth</p>
€ 49,95
 
Bluetooth wireless headset Nieuw bluetooth wireless headset type oortelefoon met een lichtgewicht over-het-oor clip en mini hefboom microfoon. Dit is een geweldig communicatie hulpmiddel voor uw telefoon, voor gemakkelijk handsfree bellen. Met Bluetooth mogelijkheden in de meeste moderne telefoons, van high-end smartphones, tot low-end functionele modellen, is deze bluetooth oortelefoon een musthave voor iedereen die regelmatig belt.
€ 24,95


© 2011 Horlogefoon.com Algemene voorwaarden